Om bloggen

Jeg har i mange år hatt to hobbyer, som passer svært godt sammen. Reiser og fotografering. Det var nok først da digitale kamera dukket opp i butikken, at interessen for foto egentlig begynte å utvikle seg. Der en kunne knipse i vei, eksperimentere og fylle opp minnekortet uten å tenke på dyr fremkalling. I tillegg synes jeg selve redigeringen av bilder kanskje er like spennende som selve «knipsingen».

Mitt første digitale kamera ble kjøpt allerede i 1999, som var et «billig» kamera fra Agfa. Dette ble raskt byttet ut med et «svindyrt» Nikon Coolpix E800 tidlig i 2000. Derfra og frem til i dag, 18 år senere, har jeg mistet oversikten over alle de forskjellige kamera jeg har hatt. I hvert fall har det vært mange forskjellige, der spennet går fra GoPro til Nikon D700 fullformat speilreflex.

Svært mange av bildene mine er tatt på reiser og turer. Hellas, Italia og Norge er de hyppigst besøkte landene. I denne bloggen skal jeg forsøke å plukke ut noen av favorittbildene mine, og gjøre et forsøk på å publisere et bilde om dagen. Det er ikke gitt at bildet er tatt samme dag – noe som nok heller vil være unntaket. Når det gjelder «mine favorittbilder», så behøver det ikke bety at det er de beste bildene jeg har tatt, for i tillegg til selve bildet, er det ofte en ting en gjerne glemmer, og det er historien knyttet til bildet.

Jeg håper du får glede av å titte litt på bildene og stedene jeg har vært, og at det kanskje kan gi deg litt inspirasjon og kanskje et reisetips.